makowiec Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Witam. Oj, już dawno nic szczególnego nie wrzuciłem na FORUM. Wytłumaczę się natłokiem zajęć innych niż dłubanie w skórze. Jako, że mam dwa dni wolnego, a koledze pasek do zegarka troszeczkę zdezelował się zapytałem czy mogę mu "skroić" pasek do owego chronometru. Nieopatrzne zgodził się dając mi wolna wolę co do tego jak będzie wyglądał pasek. Poniżej kilka zdjęć w marnej jakości, bo słońce strasznie świeciło i chyba matryca nie wydoliła takiej jaskrawości. Ogólnie rzecz biorąc. od gór\y: czarna i czerwona skóra licowa (cielaczek) od spodu: czarny zamszyk w środku: wzmocnienie i delikatne usztywnienie cieniutkich paseczków skóry juchtowej grubość: 3 mm szerokość: 28 mm (pasek) Nie wiem co na to eksperci, ale ja jestem z siebie dumny hahahahahha. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Witam ! Pasek robi wrażenie, tym bardziej, że jest to pierwszy przez Pana wykonany Życzę dalszych sukcesów i gratuluje Pozdrawiam, Konrad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Makowiecki Szacun! Oby częściej, a zrobisz konkurencję Starym StrapWyjadaczom )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts