core_con Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Witajcie!Ledwo niedawno pozbyłem się jednego problemu z moimi Vansami, a powstał następny..podeszwa w lewym bucie zaczęła odklejać się na pięcie, jak i to przednie szycie zaczęło odchodzić. Dziś byłem u szewca, powiedział że nie da się z tym nic zrobić, tylko słać na gwarancję. Niestety, wszyscy wiemy jak to bywa w naszym kraju z tą sprawą, a sklep oferuje pomoc jedynie drogą wysyłki do nich przedmiotu na mój koszt. Wszystko przemawia się na niekorzyść. Więc wychodzę z zapytaniem, czy da się jakoś uratować butki, bo są dość nowe? Jestem otwarty również na ewentualne porady reklamacyjne, być może jest coś co pomoże mi w rozwiązaniu tego problemu. Poniżej zdjęcia buta:Z góry dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam Was wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Witajcie! Ledwo niedawno pozbyłem się jednego problemu z moimi Vansami, a powstał następny..podeszwa w lewym bucie zaczęła odklejać się na pięcie, jak i to przednie szycie zaczęło odchodzić. Dziś byłem u szewca, powiedział że nie da się z tym nic zrobić, tylko słać na gwarancję. Niestety, wszyscy wiemy jak to bywa w naszym kraju z tą sprawą, a sklep oferuje pomoc jedynie drogą wysyłki do nich przedmiotu na mój koszt. Wszystko przemawia się na niekorzyść. Więc wychodzę z zapytaniem, czy da się jakoś uratować butki, bo są dość nowe? Jestem otwarty również na ewentualne porady reklamacyjne, być może jest coś co pomoże mi w rozwiązaniu tego problemu. Poniżej zdjęcia buta: Z góry dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam Was wszystkich. Proponuje klej furniture klinic podaje link. Wrzuć w wyszukiwarkę wyskoczy link, przekieruj na polskie strony. Z dobrych klejów to najtańsza propozycja moim zdaniem. Pracuje na nim jak i na o wiele droższych. O reklamacjach sie nie wypowiadam. Skąd był ten szewc???? "nic się nie da zrobić" - jak się nie chce czy nie umie to się nie da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Nie jestem szewcem, ale nie z takich kłopotów już Szewc mnie wyprowadzał. Mój Szewc na 99% podjąłby się naprawy. Proponuję skonsultować to z alternatywnym Zakładem Szewskim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
core_con Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 Proponuje klej furniture klinic podaje link. Wrzuć w wyszukiwarkę wyskoczy link, przekieruj na polskie strony. Z dobrych klejów to najtańsza propozycja moim zdaniem. Pracuje na nim jak i na o wiele droższych. O reklamacjach sie nie wypowiadam. Skąd był ten szewc???? "nic się nie da zrobić" - jak się nie chce czy nie umie to się nie da. Szewc, właściwie Pani Szewc (szewcowa? nie wiem jak odmienić), jest z Wielunia, zakład na ulicy Krakowskie Przemieście. Dziś dowiedziałem się że znajdują się jeszcze dwa zakłady szewskie w Wieluniu i być może tam będę mógł naprawić podeszwy. Skutki opiszę po wizytach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
core_con Posted June 15, 2014 Author Report Share Posted June 15, 2014 Witajcie.Parę dni temu problem został rozwiązany, dzięki wizycie w innym punkcie naprawy obuwia, znajdującym się w Wieluniu na ulicy Mokrej, koszt operacji to 8zł, i jestem z klejenia bardzo zadowolony. Polecam więc na kłopoty ten zakład. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Da się? Da się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts