tosa Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Nie mam zdjęć przed ale wiadomo...nowe i w dobrym stanie bardzo rzadko trafiają. Buty miały zbliżony kolor. Po wyczyszczeniu mydłem Avel, zmyciu decapmantem - silny rozpuszczalnik malowałem oczywiście Color Dye - do butów bardzo, bardzo polecam. Następnie oczywiście jak to ja czyli lakier Tarrago mat - coraz bardziej przekonuję się do niego. I w autkach zaczyna mi się też podobać. Następnie pommadier w odpowiednim kolorze. Ja lubię jeszcze dać wosk i tu też był choć nie trzeba. Pasek jest dodatkiem do pewnej teczki ale ja zamieszczę później mimo, iż skończona praktycznie - konserwacja została. W weekend pokażę teczkę przed i po. Z opisem. Pasek był w kolorze jednolitym jasnobrązowym - bardziej rudym nawet z plamami. Został spatynowany i domknięty lakierem. Wpierw dokładnie umyty i odtłuszczony. No i paseczek przed pracą też się znalazl :-) Takie prace są bardzo trwałe jeśli chodzi o powłoki. To jeszcze takie kozaczki :-) Prawda, że piękne powłoki Nie mam zdjęć przed ale nie było około 40% lica a reszta wykończona. Zbyt mało czasu na te zdjęcia. A granaty bardzo lubię A tu znó granat wypłowiały na bordo. Edited October 12, 2014 by tosa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts