Corn Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Zło, mrok, szatan i oczywiście kaszanka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Strach się bać. Strach czytać, kiedy ktoś taki patrzy Ci przez ramię Extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosa Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 A ty fajne rzeczy robisz. Spytam kaletników o takie skóry. Roślinne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 Tutaj nie wszystko poszło po mojej myśli. Myślałem, że acrylic resolene zadziała słabiej niż super sheen (do tej pory używałem tylko tego drugiego). Ogólnie to niewielka różnica jest między nimi. Miało być tak, że zęby, rogi itd będą jaśniejsze a reszta ciemniejsza. Koniec końców wyszło na odwrót ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 kurde, tyle śmierci i szatana to nawet na cmentarzu nie ma............................... więc wypowiem cię co do wykonania podoba mi się balans kolorów, dużo odcieni brązu, fajnie to wygląda, domyślam się że oprócz super sheen używałem gel antique, ale mogę się mylić... tłoczenia tez fajne, nie musi to wszystko byc równe i od linijki zeby dobrze wyglądało teraz spróbuj jakichś kwiatków i motylków dla odmiany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 Gel antique to podstawa tutaj ;P Mam w planach zrobienie pasa w pełnym sheridan style. Sprzączka, szlufka i końcówka już zakupione są. Kroi mi się kilka imprez, na których będę robił pokaz tłoczenia w skórze (dwie w najbliższy weekend w Lublinie, jedna w sobotę druga w niedzielę), więc tam pewnie będę to robił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts