patryk3743 Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Witam, ostatni raz byłem tutaj gdy pytałem się o wasza opinię co do Lacoste Evershot no i przechodziłem w nich prawie 2 lata (polecam) tylko zaczęła się ścierać podeszwa tzn. od poczatku sie po trochu scierala ale teraz dopiero tak konkretnie ;p Chciałem zapytać co sadzicie o radford, czy mieliscie do czynienia itd. O ile dobrze mi wiadomo to jest to starszy model od evershotow. Boję sie ze te buty sie beda strasznie "marszczyly" przez ten cienki i miękki materiał. Link: http://1but.pl/lacoste-radford_ac-21spm15711b5-51231 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Z tego, co widzę to jest to skóra naturalna, a ta z kolei "marszczy się" w naturalny sposób Co więcej, nic w tym dziwnego. Gdyby się nie marszczyła, to dopiero byłby problem, bo świadczyłoby to, iż buty są plastikowe Efekt możesz minimalizować stosując prawidła i systematycznie natłuszczając skórę dobrymi kremami (polecam Pommadier Cream), ale na skórze naturalnej muszą być zagięcia i basta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk3743 Posted April 28, 2014 Author Report Share Posted April 28, 2014 Dzięki za odpowiedź Może i racja, że musi się marszczyć ale mam nadzieję, że nie będzie to aż tak widoczne. Zastanowię się jeszcze i może zakupię te buty ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butybuk Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 Za jakiś czas przyzwyczaisz się do tych zmarszczek na butach,dla mnie osobiście ma to w sobie urok bo przynajmniej wiesz że skóra jest prawdziwa,jak słusznie zaznaczył Administrator- w innym przypadku byłby to plastik czy inne tworzywo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CitySport Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Zgadza się,pamiętaj że w przypadku butów ze skóry naturalnej bardzo ważna jest jej odpowiednia pielęgnacja więc polecam wybrać sprawdzone środki i regularnie czyścić buty. Wtedy zachowają połysk i swój stan zdecydowanie dłużej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts