veer-singh Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 taki oto filmik znalazłem na fejsbuniu, może się komuś przyda ja tego jeszcze nie próbowałem, ale w tym tygodniu ma mi przyjść skórka to wypróbuję ten sposób kto wie, może trzeba będzie kiedyś robić w podziemiu bo nas chińczyki wykończą i trzeba będzie sobie radzić inaczej? ... https://www.facebook.com/photo.php?v=10202806397550952&set=o.338343489545496&type=2&theater 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 (edited) Też to widziałem na facebooku, ale w innej grupie. Można by coś jeszcze podłożyć pod nóż żeby rzemień był równy. EDIT Wypróbowałem ten sposób, działa bardzo fajnie. Da radę nawet wycinać szersze rzemienie z cienkiej (1mm) skóry. Sam takich potrzebuję, ale chyba ich w końcu nie użyję bo można je przerywać w rękach (1mm grubości, 3-3,5mm szerokości). Edited April 14, 2014 by Corn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts