misiek2709 Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 (edited) Dzień dobry, od dłuższego czasu szukam portfela, który spełniłby wymagania starszej osoby, o konkretnych wymaganiach. Najważniejszą sprawą jaką musi spełniać taki portfel jest brak "łamania" pieniędzy i zamków. Poszukuję osoby/firmy, która podjęłaby się wykonania portfela na wzór starego. Poniżej załączam zdjęcia starego, bardzo zużytego portfela, wraz z przygtowanymi przeze mnie wymiarami portfela. Jeśli ktoś byłby zainteresowany wykonaniem portfela prosiłbym o kontakt i "ogólną" wycenę takiego portfela. Na ewentualne dodatkowe pytania i dokładny opis postaram się wysłać podczas bezpośredniego kontaktu. Portfel oczywiście ze skóry (czerń, ciemny brąz). Z poważaniem Michał J. Edited March 31, 2014 by misiek2709 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2709 Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 (edited) Witam ponownie,chciałbym ponowić ofertę, gdyż poprzednio nie udało się sfinalizować usługi. Portfel miałby być ze skóry licowej (miękkiej) o gr ok. 0,7-1,0mm, ciemny brąz lub czerń.We wiadomości proszę podać cenę, oraz czas potrzebny na wykonanie usługi. Z poważaniem Michał J. Edited June 12, 2014 by misiek2709 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2709 Posted June 16, 2015 Author Report Share Posted June 16, 2015 Minął już ponad rok, odkąd próbowałem znaleźć kogoś kto wykona dla mnie powyższy projekt i nadal nie udało mi się znaleźć nikogo, kto podjąłby się tego zadania, dlatego jeśli byłby ktoś zainteresowany wykonaniem opisanego powyżej portfela, to proszę o kontakt. Z poważaniem Michał J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Mógłbym spróbować, zerknij na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek2709 Posted April 19, 2016 Author Report Share Posted April 19, 2016 Witam po raz kolejny. Czy byłby ktoś w stanie wykonać zlecenie? Zależy mi na czasie, potrzebuję portfela na 3.05 jako prezent urodzinowy. Wiem, że pozostało niewiele czasu, ale może ktoś jest w stanie tego dokonać. Pozdrawiam i czekam na propozycje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Nie czekałbym na odzew na Twoim miejscu lecz: Przejrzałbym prace wszystkich skórorobów:http://www.wbutach.pl/forum/216-forum-dla-sk%C3%B3rorob%C3%B3w-r%C4%99czna-robota-w-sk%C3%B3rze/ I napisał ze zleceniem do tych, których robota odpowiada mi najbardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts