KoZaNoSTRa Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Szanowni Forumowicze! Jeszcze się nie przywitałem, czynię to więc teraz. Witam wszystkich! Małżonka kupiła buty opisane przez producenta jako "cervo weiss". Pierwsze słowo to po włosku jeleń, drugie po niemiecku oznacza kolor biały. Tak, miałem takie samo skojarzenie Skóra jest matowa i z wyraźną fakturą. Proszę o radę, czym czyścic i konserwować te buty, by nie stracić prezencji. Z szacunkiem /K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Dobry Wieczór Jeżeli mam wątpliwości lub mamy do czynienia z delikatnymi skórami, zazwyczaj stosuję Delicate Cream Saphir lub Creme Universelle Saphir Nigdy mnie nie zawiodły Ważne:Przed właściwym zastosowaniem każdego środka do skór należy przeprowadzić próbę na niewidocznym skrawku, sprawdzając działanie produktu na kolor i strukturę skóry. Jeżeli efekt jest właściwy, można przystąpić do dalszych czynności. Z pozdrowieniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoZaNoSTRa Posted March 29, 2014 Author Report Share Posted March 29, 2014 Dziekuję za podpowiedź. A co z samą skórą, przypomina trochę tapicerkę z tych bardziej luksusowych samochodów. Może Ktoś miał już do czynienia z tego typu skórą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts