patryk54054 Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Witam! Zdecydowałem się zakup Nike Air Force 1 i mam kilka pytań co do tych butów, a mianowicie: Buty pasują do krótkich spodenek? (chłopak) Czym różnią się Air Force 1 MID od HIGH? Gdybym miał jeszcze jakies pytania to będę pytał w postach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Degnerix Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Czy beda pasowały czy nie to nie wiem a Air Force Mid sa do kostki (tak troszkę za) a High są za kostke (więcej niz midy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butybuk Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Kwestia gustu,Ty sam musisz stwierdzić czy te buty będą pasowały do krótkich spodenek ale jeżeli ma to być styl sportowy to moim zdaniem tak,będą pasowały. A co do innych modeli Nike o których wspominasz to wystarczy spojrzeć na zdjęcia i już zauważysz rożnice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts