martensfan Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Witam, kupiłem tydzień temu buty z owego materiały firmy Zara oto link do butów - http://www.zara.com/pl/pl/m%C4%99%C5%BCczyzna/buty/gumowane-buty-slim-c564614p1669036.html I nie wiem teraz za bardzo jak je pielęgnować, impregnować itd? Czy ktoś może cos doradzić, oddać już nie mogę bo już używane Jest to strasznie specyficzny materiał tych butów, w sumie pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Pewnie próbowałbym czyścić Universal Cleanerem lub Shampoo i zabezpieczać Nano Protectorem ... ale najlepiej spytaj producenta co poleca i nie będzie stresu. Co by nie było w użytku, pamiętaj: Przed właściwym zastosowaniem każdego środka do skór i materiałów obuwniczych należy przeprowadzić próbę na niewidocznym skrawku, sprawdzając działanie produktu na kolor i strukturę. Jeżeli efekt jest właściwy, można przystąpić do dalszych czynności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martensfan Posted March 13, 2014 Author Report Share Posted March 13, 2014 a ogolnie jak z wytrzymałością takich butów? Można się nastawić, że chociaż z jeden sezon pociągną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Nie mam pojęcia. Preferuję naturalne materiały obuwnicze, ale może ktoś ... coś ... ze swojego doświadczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martensfan Posted March 13, 2014 Author Report Share Posted March 13, 2014 ja chciałem w tym stylu buty na codzień, i przez impuls kupiłem te, teraz trochę żałuje. niestety ze skóry w tym stylu nie mogłem nic znaleźć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts