Corn Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 widze tu fana mocnego grania (kostki z Anthrax) powiem Ci że mnie teraz bardzo zainspirowałeś, bo od jakiegoś czasu planuję sobie robić karwasze dla siebie bo też grywam i ten model jest bardzo zacny i funkcjonalny a do czego jest ta otwarta kieszonka, bo nie mogę znaleźc przeznaczenia dla niej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corn Posted March 8, 2014 Author Report Share Posted March 8, 2014 Na gitarze to ja za bardzo nie umiem grać, czasami tylko coś sobie pobrzdąkam. Bardziej zajmuje mnie odtwórstwo historyczne i skóroróbstwo ;P Otwarta kieszonka jest na tuner. Krój i rozmieszczenie wszystkich trzymadeł zostały ściśle określone przez klienta, ja to rozrysowałem na wykroju w skali 1:1. Początkowo miało być miejsce na jedną kostkę, ale wrzuciłem do projektu drugą żeby to lepiej wyglądało (nawet jak kieszonka będzie pusta i niepotrzebna to się nic nie stanie ;p) Na karwaszu z tunerem jest jeszcze miejsce na pałeczkę do bodheranu, a na drugim na pałeczki do cymbałów. Cały projekt był o tyle trudny, że musiałem bazować na samych wymiarach i zdjęciach, ale udało się wszystko zrealizować w 100% (klient przesłał baardzo dokładne wymiary, kieszonka na tuner podobno pasuje co do milimetra). Jakbyś veer-singh potrzebował wykroju bazowego to mogę Ci przesłać ten do tych karwaszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 a no fakt, tuner ale powiem Ci że fajnie jak sie trafia klient, który wie czeo chce, bo łatwiej takiemu dogodzić... robisz to co chce i koniec, może sie to tobie nie badzo podobać, ale ważne że on jest happy miałem kiedyś taka lientkę, która chciała torbę-studnię, dosłownie, 60cm głębokosci, dno, owal o przekątnej 27cm, pasek żeby na ramie zarzucić i koniec, nic więcej, żadnego suwaka, kieszonek, nic! cudem udało mi sie ja namówić na jedna napę, żeby tego kolosa zamknąć przed jakąś reka nieporządaną i jak odebrała to mnie pod niebiosa chciała wynieść... a robiłem ta torbę może ze 4,5 godziny w sumie także fajnie jak sie ktos trafi kto daje się wykazać pomysłem, ale mimo wszystko wie co chce mieć no jak masz to gdzies, to ja bardzo reflektuję jak zrobię, to wrzuce na forum fotki z efektów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts