Jump to content

męska raportówka, ręcznie szyta. ciekawa skóra

veer-singh
 Share

Recommended Posts

nowy projekt naszej pracowni.

męska raportówka zrobiona z bardzo solidnej skóry licowej o grubości 3mm. muszę przyznać, że wachałem się czy ją brać z hurtowni, ale kolor lica i kolor mizdry tak się ciekawie komponował, że stwierdziłem, że nie wiem jeszcze co z niej zrobię, ale coś na pewno zrobię... no i zrobiłem, nie mogłem sie powstrzymać:) torba jest bez podszewki, (bo i nie jest potrzebna) i innych kieszeni. założenie miało być proste, jedna duża komora, klapa zapinana na dwa paski przewlekane przez metalowe ramki z knopikami. pakowna i bardzo poręczna. wiem, bo używam już parę dni i naprawdę jest wygodna ;)

torba jest w całości szyta ręcznie nicią SLAM 1mm
:) fotorelacji nie robiłem, bo mi się zapomniało aparatu wziąć rano, a wieczorem była juz w wiekszości pozszywana ;)

1.JPG 2.JPG

3.jpg 4.JPG

5.jpg 6.jpg

7.jpg 8.jpg

9.jpg 10.jpg

11.jpg 12.jpg

• Like 1

Ja wiem, że Tobie się podoba, bo to Twoje logo :p

Patrzę natomiast z perspektywy Klienta, który zamawiając coś co jest szyte specjalnie dla niego, niekoniecznie będzie chciał świecić logiem producenta. Może bardziej jakimś własnym logotypem, lub inicjałami :)

By nie była łysa, można tam coś umieścić, ale niekoniecznie logo.

To oczywiście moje subiektywne odczucie, którym nie należy za mocno się przejmować, bo grunt by odbiorca był zadowolony, a nie jakaś maruda wbutach :lol::rofl::lol:

A ja myślę, że jak robiona na zamówienie, to logo producenta być powinno. Ciekawe co powiedziałby klient/klientka gdyby logo miało taki charakter: (przykład) Lampard specjalnie dla (i tu nazwisko klienta/ klientki)  :smiling:

Raportówka bardzo fajna, ale ten kolor? hahahahahah Czarna, czarna....... Ale jak chciał brązową to co...