veer-singh Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 nowy projekt naszej pracowni.męska raportówka zrobiona z bardzo solidnej skóry licowej o grubości 3mm. muszę przyznać, że wachałem się czy ją brać z hurtowni, ale kolor lica i kolor mizdry tak się ciekawie komponował, że stwierdziłem, że nie wiem jeszcze co z niej zrobię, ale coś na pewno zrobię... no i zrobiłem, nie mogłem sie powstrzymać torba jest bez podszewki, (bo i nie jest potrzebna) i innych kieszeni. założenie miało być proste, jedna duża komora, klapa zapinana na dwa paski przewlekane przez metalowe ramki z knopikami. pakowna i bardzo poręczna. wiem, bo używam już parę dni i naprawdę jest wygodna torba jest w całości szyta ręcznie nicią SLAM 1mm fotorelacji nie robiłem, bo mi się zapomniało aparatu wziąć rano, a wieczorem była juz w wiekszości pozszywana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Naprawdę fajny kolor i całkiem w dechę realizacja. Czepiłbym się loga - moim zdaniem powinno być zdecydowanie bardziej dyskretne w ogóle nie rzucające się w oczy, koniecznie w innym miejscu. Jak dla mnie, nawet gdzieś wewnątrz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 25, 2014 Author Report Share Posted February 25, 2014 no mnie się podoba akurat, bo powiem Ci że jakaś łysa taka była... i trochę odżyła jak naszyłem to logo.. no kwestia gustu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ja wiem, że Tobie się podoba, bo to Twoje logo Patrzę natomiast z perspektywy Klienta, który zamawiając coś co jest szyte specjalnie dla niego, niekoniecznie będzie chciał świecić logiem producenta. Może bardziej jakimś własnym logotypem, lub inicjałami By nie była łysa, można tam coś umieścić, ale niekoniecznie logo. To oczywiście moje subiektywne odczucie, którym nie należy za mocno się przejmować, bo grunt by odbiorca był zadowolony, a nie jakaś maruda wbutach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 25, 2014 Author Report Share Posted February 25, 2014 no to się zgodzę, klientowi bym tak nie zrobił ale że robiłem ją dla siebie to mi to nie przeszkadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 A ja myślę, że jak robiona na zamówienie, to logo producenta być powinno. Ciekawe co powiedziałby klient/klientka gdyby logo miało taki charakter: (przykład) Lampard specjalnie dla (i tu nazwisko klienta/ klientki) Raportówka bardzo fajna, ale ten kolor? hahahahahah Czarna, czarna....... Ale jak chciał brązową to co... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 25, 2014 Author Report Share Posted February 25, 2014 tak tak, zauważyłem, że kolega za brązami nie przepada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Pewnie gdzieś tu należy szukać genezy tego skrzywienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 To jest najlepsze skrzywienie jakie kiedykolwiek mogło mnie dopaść. I tak w kółko od......hu, hu,,,,,1989 roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts