veer-singh Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 dzisiaj zdjęcia z renowacji torby... generalnie diagnoza prosta.............. trup! lico zniszczone, poprzecierane na brzegach, podszewka w takim stanie, że jak zdjąłem bigiel, to mi się w rękach posypała, rączka niezdatna do niczego... klientka przyszła tylko z naprawą bigla, a stanęło na tym, że robię podszewkę, rączkę, pasek na ramię dodatkowy nowy i odnawianie lica. tak wyglądała przed operacją: a tak po kolor odnowiłem przez zastosowanie - Renomat Saphir - balsam Juvacuir czarny - Pommacier czarny klientka oniemiała, że coś takiego w ogóle da się zrobić jutro ma odebrac, zobaczymy co powie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Klientka zwariuje ze szczęścia Świetna robota! Gratulacje + SZACUN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 zaiste fantastycznie, gratki a czy by aby kolega nowej nie uszył? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 pytasz czy tą nową uszyłem, czy pytasz czy bym nie uszył nowej dla Ciebie? bo nie rozumiem pytania, sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beata Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 Witam, czy jest możliwość uratowania tej torebki? klejąca i popękana farba. Czekam na rady lub oddam do renowacji przy okazji jaki byłby koszt. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts