Jump to content

W małej lalkowej perspektywie......... :)

Recommended Posts

Witajcie.....

Temat oraz to co zobaczycie powstało dzięki pomocy  merytorycznej oraz rzeczowej kilku a dokładnie trzech miłych Panów  z tego forum tzn: @nie_problem, @mohican, @ makowiec.....

Chciałabym im podziękować za wkład w moją  "twórczość" :unworthy:

Wiem że do tego aby to co zrobię-uszyję było dla mnie satysfakcjonujące jeszcze sporo czasu upłynie.

Niemniej jednak uważam że nie jest źle i dlatego chciałam Wam pokazać moje wypociny.... :blushing:

post-1581-0-41481800-1392456202_thumb.jpg

A tu modelka z torebką... butki nam nie pasuj kolorystycznie ;)

post-1581-0-77038400-1392455762_thumb.jpg

A gdyby komuś  spodobał się lakowy świat zapraszam http://moniksza.blogspot.com/

Edited by Moniksza
  • Like 1

od dzisiaj do forumowego asortymentu dołączają lalki :) to jest najbardziej wszechstronne forum rekodzielnicze jakie znam! :)

lalki sa piekne, obejrzałem Twój blog, moja żona tez taką chce :D

Hej.

Jedna z lal z braku mojego czasu jest na sprzedaż... Nie jestem w stanie "obsłużyć" dwóch plasticzków  zwłaszcza że mam

dwie żywe laleczki w tym jedna ma 15 miesięcy:)

• 1 month later...

Witajcie.... Chwilkę mnie nie było ale i wiele się u mnie zmieniło poza lalkami i butami....

Szycie butów nawet takich małych jest dużo trudniejsze niż mi się wydawało.... musiałam odsapnąć od różnych "rzeczy" i nabrać dystansu...

Wracam z nową energią i wiedzą co zrobić aby było lepiej z moją produkcją obuwniczą..

Myślę że nie długo coś wytworzę o czym oczywiście nie zapomnę się pochwalić. Pozdrawiam serdecznie i do napisania :).

@Moniksza. Daj spokój. Czego tu się wstydzić. Przecież to nie lakierki , nic nie będzie się odbijać. :lol:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Witam gorąco...

Prawie jak pogoda.. ;)

Już teraz wiem że nigdy buty dla lalki nie będą tak profesjonalnie zrobione jak buty dla ludzi...

Z prostego powodu lalczyne stopy nie zginają się i nie pracują jak stopa ludzka..., c o nie znaczy że nie mogą ludzkich butów przypominać i mogą być uszyte ręcznie... Nie profesjonalnie ale za to z dużym zaangażowaniem....

Pozdrawiam serdecznie...

post-1581-0-73141900-1404724969_thumb.jpg

• Like 1