Moniksza Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 (edited) Witajcie..... Temat oraz to co zobaczycie powstało dzięki pomocy merytorycznej oraz rzeczowej kilku a dokładnie trzech miłych Panów z tego forum tzn: @nie_problem, @mohican, @ makowiec..... Chciałabym im podziękować za wkład w moją "twórczość" Wiem że do tego aby to co zrobię-uszyję było dla mnie satysfakcjonujące jeszcze sporo czasu upłynie. Niemniej jednak uważam że nie jest źle i dlatego chciałam Wam pokazać moje wypociny.... A tu modelka z torebką... butki nam nie pasuj kolorystycznie A gdyby komuś spodobał się lakowy świat zapraszam http://moniksza.blogspot.com/ Edited February 15, 2014 by Moniksza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Ciekawe jak wygodne w noszeniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Świetna robota Moniksza! Dawaj więcej i pokaż trochę fotek w procesu twórczego, a Ekipa na pewno podrzuci kilka cennych wskazówek i zaraz będziesz szyła buty jak ta LALA Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 od dzisiaj do forumowego asortymentu dołączają lalki to jest najbardziej wszechstronne forum rekodzielnicze jakie znam! lalki sa piekne, obejrzałem Twój blog, moja żona tez taką chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 @Moniksza butki musisz dać raz jeszcze. Większa fota! No i z kilku stron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniksza Posted February 15, 2014 Author Report Share Posted February 15, 2014 od dzisiaj do forumowego asortymentu dołączają lalki to jest najbardziej wszechstronne forum rekodzielnicze jakie znam! lalki sa piekne, obejrzałem Twój blog, moja żona tez taką chce Hej. Jedna z lal z braku mojego czasu jest na sprzedaż... Nie jestem w stanie "obsłużyć" dwóch plasticzków zwłaszcza że mam dwie żywe laleczki w tym jedna ma 15 miesięcy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniksza Posted February 15, 2014 Author Report Share Posted February 15, 2014 @Moniksza butki musisz dać raz jeszcze. Większa fota! No i z kilku stron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniksza Posted February 15, 2014 Author Report Share Posted February 15, 2014 Wstydzę się.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 @Moniksza. Daj spokój. Czego tu się wstydzić. Przecież to nie lakierki , nic nie będzie się odbijać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniksza Posted April 15, 2014 Author Report Share Posted April 15, 2014 Witajcie.... Chwilkę mnie nie było ale i wiele się u mnie zmieniło poza lalkami i butami.... Szycie butów nawet takich małych jest dużo trudniejsze niż mi się wydawało.... musiałam odsapnąć od różnych "rzeczy" i nabrać dystansu... Wracam z nową energią i wiedzą co zrobić aby było lepiej z moją produkcją obuwniczą.. Myślę że nie długo coś wytworzę o czym oczywiście nie zapomnę się pochwalić. Pozdrawiam serdecznie i do napisania . @Moniksza. Daj spokój. Czego tu się wstydzić. Przecież to nie lakierki , nic nie będzie się odbijać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 No to powodzenia, spokoju i udanych realizacji Trzymam kciuki i z niecierpliwiony czekam na przechwałki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Takie prawie lalkowe Może zainspiruję https://www.facebook.com/groups/shoemaking/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniksza Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 Witam gorąco... Prawie jak pogoda.. Już teraz wiem że nigdy buty dla lalki nie będą tak profesjonalnie zrobione jak buty dla ludzi... Z prostego powodu lalczyne stopy nie zginają się i nie pracują jak stopa ludzka..., c o nie znaczy że nie mogą ludzkich butów przypominać i mogą być uszyte ręcznie... Nie profesjonalnie ale za to z dużym zaangażowaniem.... Pozdrawiam serdecznie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Trzeba przyznać. ze robi wrażenie Najszczersze gratulacje i oby więcej takich prac! Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Rewelacyjne trzewiki Moniksza! GRATS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts