veer-singh Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Moja piękna zażyczyła sobie niedawno małą torebeczkę na zakupy, co by się do niej zmieścił portfel, klucze, telefon i kilka [beeep]ereli (czyt. szminka, korkociąg, gumy do żucia, talony na kurczaka do tesco i tym podobne gadżety, których każda kobieta musi mieć pod dostatkiem w razie wu...) koncepcja była oczywiście jak zwykle tylko w głowie, "jak zwykle", bo ja jak to ja, jak zwykle nic nie narysowałem... ale miała być, mała, poręczna, bez zbędnych kieszonek i cudów... i tak wycyganiłem, żeby pikowaną zrobić, hehe no i oto efekty a w ogóle to zrobiłem sesję nowym aparatem i od dzisiaj wszystkie foty będą high definiszyn mam nadzieję, że ładniejsze niż poprzednie moje relacje 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Nie! no foty ideał jak i torebka, a coś więcej o aparaciku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 12, 2014 Author Report Share Posted February 12, 2014 Fujifilm S4800, niby żadne cudo, ale jak się odpowiednio ustawi, to całkiem nieźle daje radę ja jestem zadowolony i juz zapowiadam, że w najbliższych dniach kolejne będe wrzucał zdjęcia, mam w odwodzie bardzo ciekawy temat..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Rewelacja! No kurde...myślałem przez chwilę, że wkręcasz Nas. Kolor rewelacja. Cholera mojej żonie się spodobał. Foty na prawdę świetne, bo świetna torebka (opinia mojej żony). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 12, 2014 Author Report Share Posted February 12, 2014 dziękować dziękować e dzie tam wkręcam, żadnej w tym ściemy miałem już dawno zdjęcia zrobić tej torebki, ale nie miałem czym... a dla zwiększenia ochoty dodam, że kolor ze zdjęć jest identyczny jak w rzeczywistości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Aparacik fajny, myślałem że to coś bardziej amatorskiego, cyfrowe lustrzanki odstręczają mnie od zakupu możliwościami ustawień , ilością przycisków, na dokładkę zmiana opcji , dwuklik albo dłuższe przytrzymanie przycisku - ło jezu. a pomyśleć Zenit XP totalny manual prosty jak drut. Co do torebki to żonie jej nie pokaże, klienci cisną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Lepsza niż te w ButiQ, a i fotki bardzo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted February 13, 2014 Author Report Share Posted February 13, 2014 Co do torebki to żonie jej nie pokaże, klienci cisną. pokaż, pokaż, służę pomocą w spełnianiu zachcianek a co do aparatu, to jedyną rzecza jakiej się muszę nauczyc jest ustawianie przesłony i mogawki w odpowiednich proporcjach, bo poza tym, to maszyna jest prosta, jak włos mongoła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts