mateo3340 Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Witam, chcę kupić sobie jakieś buty na deszczowe dni, takie typowo na wiosna-jesień. Myślałem o jakiś trzewikach, albo glanach. Ale z trzewikami mam złe doświadczenia - wszystkie dotychczasowe bardzo szybko przemakały, a co do glanów to nie jestem przekonany, czy pasują na wiosnę. Bardzo prosiłbym o poradę, jakie buty kupić. z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CozyShoes Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Wszystko jest kwestią gustu,glany na wiosnę pasują jednak czy są wygodne? Moim zdaniem nie bardzo a każde buty na deszczu przemokną. Odradzam tutaj zamszowe zakończenia bo też dosyć szybko się niszczą. jaki budżet generalnie chcesz przeznaczyć na ten cel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butybuk Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Glany są wygodne,natomiast w praktyce mogą być zimne,trzewiki z zamszu to lepszy pomysł. Podaj jaki budżety jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel i postaramy się pomóc,doradzić odpowiedni model:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_G Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Witam, jeśli autor tematu nie ma nic przeciwko chciałbym dołączyć do tematu w wyborze obuwia na porę wiosna-jesień zwłaszcza na porę deszczową. Nie wiem dokładnie jak nazywa się takie obuwie, chodzi mi o buty za kostkę bez długich nosów coś jak trzewiki/botki. Domyślam się, że zamsz w tym przypadku nie jest dobrym pomysłem nawet w przypadku zaaplikowania nanoprotectora i musiałbym celować w skóry licowe czy nie koniecznie ? Cena do 300 maksymalnie do 400 zł. Np. coś takiego: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butybuk Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Zamsz na deszczowe dni faktycznie nie jest dobrym pomysłem,ponieważ dosyć szybko się zużyje,polecam wybrać inny materiał,kwota jaką dysponujesz,czyli powiedzmy około 400zl jak najbardziej na to pozwala,akurat mamy kilka nowych,ciekawych modeli więc warto zerknąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts