Skalpel Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Strasznie długo mnie tu nie było, więc wklejam zdjęcia powodu swojej nieobecności Duża damska torebka inspirowana modelem Givenchy.Włoska czarna skóra na zewnątrz, wyklejona w środku czerwoną "świnką", jak zwykle wszystko ręcznie szyte na specjalne zamówienie. 2 tygodnie pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Świetnie komponuje się ta czerń z czerwienią. Szycie równiutkie jak widzę. Gratuluję cierpliwości. Czy paski nie powinny być delikatnie dłuższe, aby pani mogło zawiesić ją spokojnie na ramieniu? Ostatnio widuję na przystanku pewną panią z podobna torbą tyle, że ma fajnie zrobione przeszycia z jednej strony w kwadraciki i wewnątrz nich otworki. Pod spodem skórka w innym kolorze ładnie widoczna przez dosyć duże dziurki. Widzę kolega torebkarstwem zajął się na poważnie już jakiś czas temu. Ja jakoś nie jestem przekonany, choć podobno nawet mi coś wyszło fajnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skalpel Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Dziękuję bardzo. Też zastanawiałem ię czy rączki nie powinny być jeszcze dłuższe, jednak zrobiłem eksperyment na żonie i się okazało że może ją spokojnie założyć na ramię. Prz okazji musiała mi dowalić, że jestem bezczelny bo ona ma na imię Ewa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 Prz okazji musiała mi dowalić, że jestem bezczelny bo ona ma na imię Ewa... :rofl: tia... mnie żona też beszta jak mi się jakoś zrobi tak przypadkiem lepsza torba klientce niż dla niej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts