nie_problem Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Targi Mody Poznań 2011 Salon Obuwia, Skóry i Wyrobów Skórzanych BTS http://bts.mtp.pl/pl/ W Salonie Obuwia, Skóry i Wyrobów Skórzanych BTS swoją ofertę prezentują producenci i dystrybutorzy: obuwia galanterii skórzanej odzieży skórzanej skór dodatków obuwniczych i kaletniczych maszyn Targi Mody Poznań są wydarzeniem stricte branżowym. Dla osób profesjonalnie związanych z branżami: odzieżową, skórzaną i tekstylną wstęp na Targi Mody Poznań jest bezpłatny po rejestracji. Pozostałe osoby są uprawnione do wejścia na teren targów po zakupie biletu w cenie 50 PLN P.S. Tak zupełnie nieśmiało i prawie niewidocznie przyspamuję jeszcze tylko:) Zainteresowani impregnatami do skór znajdą nas w Pawilonie 6A / Stoisko 39B pod szyldem MULTIRENOWACJA.PL pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Mała fotorelacja. Ekspozycja i stoisko multirenowacyjne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Jednego przedmiotu tam zabrakło wyraźnie - nie żebym się czepiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Flaszka stała pod ladą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Nie to . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 No dobra, opowiadaj, bo serce mi się kraje jak się smucisz. Następnym razem się poprawimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 A to to było, tylko ten co mu wbiłem to w głowę, wyszedł na chwilę, bo bolało trochę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 No tak ja z angielskiego dopominałem się o miejscówkę nr 316 . Powiedzcie jak Wam poszło - owocnie czy tak sobie ? No i widzę że daann skroił tego gada na wystawę - żonie i sobie pasek z zaskrońca zrobię teraz Powiedzcie jakie sympatie się może zrodziły - np w tematach samych skór ? No co ja redaktor jestem że wypytuję ? Dawać dawać te dobre wieści - ale już [tupot nóg] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Czas pokaże. Generalnie daanna musisz pytać, bo ja to tylko przy rozstawianiu pomagałem, bo brzydki jestem i nie reprezentatywny Generalnie termin trochę niefortunny, bo wakacyjnie było jeszcze i w zeszłym roku we wrześniu ludzi o wiele więcej biegało. Trochę kontaktów z tego co wiem złapanych, czy i jak zaprocentują - czas pokaże. Generalnie miło i przesympatycznie No i ludzie co się na skórach znają byli od których można wiedzę chłonąć, że hej. Mailnij do daanna to Ci doopowie, ja tylko powtarzam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Dobra dobra - wiem ,że daann zaorany jest robotą ,ale niech się troszkę pochwali nam tu sam . Bo człowiek jak ten sierota z dala od domu i targów takowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Ekspozycja z 2012 Wiem, wiem, znowu Outdoor i glanów zabrakło, ale wszystko na wariata było robione, dobrze, że dojechaliśmy w ogóle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts