Guest Viper Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Pomału zbliża się wiosna, a oznacza to, że niedługo będę wskakiwał w trampki. Miałem już conversy, miałem adidasy (neo bodajże, bardzo fajne były, co prawda to nie stricte trampki, ale trampkopodobne). Co polecacie na ten sezon? Niekoniecznie muszą być trampki z fasonu. Chodzi raczej o to, aby but był leciutki, miał cienką podeszwę i był... chłodny? Żeby się w nim noga nie pociła zanadto Może będziecie w stanie polecić coś fajnego? Nie musza być lansiarskie, ze znaczkami itp. Z tego już dawno wyrosłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Rozejrzyj się za Helly Hansen - jedna z moich ulubionych marek od jakiegoś czasu Przykład: Źródło: http://e-sportowe.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viper Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Wow, są świetne! Wiedziałem, że warto zapytać. No i teraz najważniejsze - w jakich cenach oscylują i gdzie je można dostać? Bo na tej stronie, co podałeś, nie widzę trampków HH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-sportowe.pl Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Coś tam jeszcze zostało, ale trafią do oferty pewnie na wiosnę. Ceny sugerowane 219-239 PLN z tego co pamiętam. Jeżeli jesteś zainteresowany, zgłoś się na priv - podaj model i rozmiar, a zorientujemy się czy jest osiągalny. W tym momencie mogę jeszcze oddać coś w lepszej cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viper Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Jeszcze przemyślę sprawę i poobczajam inne modele Ale dzięki za propozycję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CozyShoes Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Z dostaniem tego modelu nie powinno być większego problemu,bardziej skupiłbym się na cenach bo tutaj musisz przeznaczyć na ich zakup jakieś 200zl wzwyż. Daj znać na który model ostatecznie się zdecydowałeś,będziemy czekać na Twoja odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klucha Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Witajcie, czy w Polsce uda mi się dostać trampki Palladium Pampa Hi, dokładnie takie: Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Coś tam można trafić, ale czy tę konkretną wersje?: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=qd&string=Palladium+pampa&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klucha Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Ten konkretny model, ale widzę, że już nawet na stronie Palladiuma ich nie ma, także pewnie są nieosiągalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butybuk Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Wyślij zapytanie z ofertą i być może sprowadzą dla Ciebie ten konkretny model w tej wersji kolorystycznej na której Ci zależy. Cenowo nie powinno wynieść to drożej,a naprawdę warto zapytać,przynajmniej spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klucha Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Pytałem na facebooku Palladium Polska, nie ma akurat mojego numeru, mam sobie wybrać coś z instniejącej oferty, ale podziękuję.Pewnie sobie sprawie jakieś podejściówki, tylko jakie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts