veer-singh Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 przed chwilą z nudów włączyłem sobie nagrywanie w Guitar Rig'u i tak mi jakoś fajnie wyszedł cover mojego ulubionego artysty, że aż się Wam pochwalę co zrobiłem a pod spodem oryginał dla porównania, no trochę się różni ale to cover w końcu :P gitara mnie odstresowuje, szczególnie w taki poniedziałek jak dzisiaj, bueh... pozdrowienia i miłego słuchania Joe Satriani - Ten Words.wav 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Gitara to jest to! Mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Nooo Kolego, częściej zapodawaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted January 21, 2014 Author Report Share Posted January 21, 2014 dokładnie, to jest to! mało czasu mam ostatnio, zaniedbuję mojego Ibaneza, ale poprawię się obiecuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Powiedz coś więcej jaki model, efekty, struny, kostka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted January 22, 2014 Author Report Share Posted January 22, 2014 no gitara to du.py nie urywa, najniższy model ibaneza GRG170DX... nie stać mnie na nic lepszego, z resztą, i tak mało mam czasu na granie ostatnio, ale marzy mi się (poza JS100 bella donna.... ) IbanezS420, echhh... od satrianiego oczywiście zamiłowanie do marki a jeśli chodzi o wszelkie efekty, to gram na Guitar Rigu 5. niestety fajnego brzmienia nie da się uzyskać na tej gitarze i na laneyu LX65R którego sprzedałem parę miesięcy temu, bo mi zagracał pokój. więc zakupiłem SoundBlastera Audigy 2 ZS Pro, i gram na tej karcie na Guitar Rigu już chyba z rok, bardzo jestem zadowolony, latencja niewyczuwalna, (musiałbym chyba wymiatac legatem jak satch żeby ją zauwazyć chyba), sporo fajnych efektów, duuuże możliwości brzmieniowe, mam kilka fajnych ustawień Satch'a, Vai'a, Stevie Ray Vaughan, coś w klimatach Hetfielda i kilka własnych bluesowych i bluesrockowych, lubię delay i wszelakie echa i pogłosy a tu są naprawdę spore możliwości, których nie uzyskałbym ze względów finansowych, hehe strunki mam Ernie Ball Slinky 9-42, nie znam się za bardzo na tym akurat, ale używałem Blue Steel'i i szybko mi jakoś śniedziały a te mi na dłużej starczają... a kolega tez coś wiosłuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Fajny zestaw, oczywiście że gram gitara to moja życie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 a Ty też w tych klimatach? teraz nie bardzo mam czasu, bo trochę w pracy mam zależanych rzeczy do zrobienia, ale jestem w trakcie robienia paru coverów, Vanessa Mae - Contradanza i Satrianiego dwa kawałki jeszcze... to się pochwalę później Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 (edited) Nie ale doceniam taką muzykę i czasami podkradam zagrywki Bardziej siedzę w klimacie cięższego rocka (od punka aż po ekstremalne odmiany metalu), ale nie obcy mi jest również santana, hendrix, van hallen, gunsi i wiele innych Wrzucaj, wrzucaj chętnie posłucham Edited January 30, 2014 by Rafał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts