TheSlodowy Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Witajcie. Na wstępie pokażę buty, o które mi chodzi. Są to identyczne Adidasy, jak na filmie: Problem polega na tym, ze fragment białej skóry, który przypada nad palcami marszczy się i skóra pęka. Buty miałem na sobie może 10x, a zmarszczenie jest już bardzo widoczne. Fragment wielokrotnie natłuszczałem, nic nie dało. Marszczy się coraz bardziej, a w efekcie pęknie (miałem tak z podobnym modelem). Gdy palce się zginają, ta część również i może dlatego, ale dzieje się tak zdecydowanie za szybko. Proszę o pomoc, jakieś preparaty mam zastosować, da się to jakoś "cofnąć"? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Naturalna cech naturalnych skór. Przeciwdziałać możesz trzymając buty na prawidłach i natłuszczając skórę dobrymi kremami natłuszczającymi. Jest już taki wątek: http://www.wbutach.pl/topic/2149-zagi%C4%99cia-na-butach/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts