litwinek Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Witam, założyłem konto na tym forum żebyś się dowiedzieć czy da się coś zrobić z tym pęknięciem, a teraz właściwie to już dziurą. Buty kupowałem jakoś na wiosnę przechodziłem bez problemu kilka miesięcy, ale jakoś na początku roku szkolnego zawadziłem o krawężnik i zrobiła się mała rysa. Zignorowałem to i teraz zrobiła się dosyć duża dziura. Da się coś z tym zrobić? @zdjęcia są takie dziwne bo robiłem przed chwilą ze statywu Edited December 28, 2013 by litwinek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Da się zrobić, np: tak jak tu http://www.wbutach.pl/topic/2075-%C5%82atanie/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
litwinek Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 Szewc byłby w stanie to zrobić? Bo w takim wypadku trzeba naszyć łatę na obu butach, ile mogłoby kosztować takie coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Dobry Szewc w takim przypadku coś wymodzi. O cenę musisz pytać wybrańca, bo te mogą być skrajnie różne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts