Guest Raven shoes Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 W związku z tym że moje zycie potoczyło się tak że teraz pracuje w zakładzie szewskim dostałem kilka rad i wykorzystałem je w tym oto modelu:) jak zwykle proszę o konstruktywna krytyke i rady pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Zakład Szewski? Czad Jeżeli chodzi o same buty, to dla mnie chyba najlepsza Twoja realizacja dotychczas. Fotki tradycyjnie nie najlepsze, ale mam wrażenie, że kształty już coraz fajniejsze i precyzja wykonania poszła do przodu. Gdybym jeździł na desce, to już bym zamawiał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 @Raven....za pierwsza wypłatę masz kupić aparat...hahahah. Szkoda, że jakość taka słaba. Nawet najlepsza realizacja cierpi na niedostatkach reklamy. Zgadzam się z @nie_problem. To może być Twoja najlepsza realizacja. Widać to, zdjęcia ograniczają Naszą możliwość rozpływanie się w w zachwytach. Rób lesze fotki, to jeszcze po rajtuzach dostaniesz. Tak niestety nie widać dlaczego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 (edited) No, dla mnie 5 albo nawet 6 (jak mawiał klasy). Otok wysoki biały ze styrogumu czy wynalazłeś coś nowego? Chodzą mi po głowie takie buty ale za nim nie rozwiąże kwestii wykończenia boku wysokim otokim to nie ruszę. Jak nie napatoczy mi się coś innego to znalazłem w germanii otok, który może udawać bok spodu trampka. Co to za skóra? Edited December 9, 2013 by Bananetti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven shoes Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Bo to zazwyczaj jest tak kończe jakąś parę i szybko chcę się nią pochwalić, a o robieniu zdjęć jak sami widzicie wiem mało Widzę jednak że jeśli ktoś więcej gorszych słów mówi o jakości zdjęć a nie butach to idę chyba w dobra stronę ps otok robię z poligumy 2mm i piramidki 1 mm na przody ( lub i tyły jeśli to w danym modelu pasuje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 obraziłbym Cie, jakbym napisał, że wyglądają, jak sklepowe... ale są bardzo dopracowane i wyglądają naprawdę zacnie chyba nie ma żadnego butoroba, który brałby się na tym forum za robienie tego typu obuwia... ja szczerze powiem, wolałbym ślęczeć miesiąc nad kopiowaniem kształtu torby Jane August 57th Street niż brać się za takie trampki, tym bardziej, że pewnie kopyta też musiałeś dostosowac inaczej, niż do robienia oxfordów na ten przykład... fajnie fajnie, a spróbuj zrobić kiedyś wersję HIGH, coś jak to mnie kręcą takie buty bardzo, chociaż nie chodze w takich, bo nie mój przedział wiekowy trochę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Jaki tam przedział. Co dzień w autobusie widzę gościa, który jest profesorem w liceum i śmiga tylko w sportowych - takich i podobnych - butach. A siwizna na głowie, że ho ho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven shoes Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Veer Singh lat ma się tyle na ile się czuje Kształt kopyt osiągnełem dopiero po około 7 przeróbkach było warto teraz chcę przyjacielowi zrobić prezent z postaci butów z kamuflażem a potem chcę zabrać się za wysokie coś jak model Vans sk8-hi coś jak tu , chciałbym osiągnąc taki punkowy wygląd jak właśnie te buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Podoba mi się! Pomyśl nad tasiemką przy pięcie, która ułatwiaj zakładanie. Mam takie jedne wysokie trampki, które uwielbiam, ale jak mam je założyć to szlag mnie trafia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven shoes Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Gdzieś tam w głowe są już podwaliny projektu vans jest poglądowy bo nie widze sensu w kopiowaniu modeli chcę robić coś swojego ah już nie mogę się doczekać aż je zacznę zima to dla mnie najlepszy czas na prace z butami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosonoga123 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 W związku z tym że moje zycie potoczyło się tak że teraz pracuje w zakładzie szewskim dostałem kilka rad i wykorzystałem je w tym oto modelu:) jak zwykle proszę o konstruktywna krytyke i rady pozdrawiam Ale dlaczego je tak nazwałeś??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacDermot Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Takie pytanko techniczne. Jakie podeszwy wykorzystujesz? Stosujesz jakąś amortyzację? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven shoes Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Mizery to udręga a bytu dały mi w kość podeszwa to to taka żywa guma grubości 6 mm wkładka filcowa i trekson i do tego wkładka od vansów są wygodne cięzko hałpniczo wykonać systemy takie jak np nike stopa się w nich nie odbija robiłem już pierwsze crash testy skacząc w nich na dekskorolce ze schodów i jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts