Jump to content

The Zebra Project :)

veer-singh
 Share

Recommended Posts

zatem jedziemy dalej, druga i ostatnia część The Zebra Project ;)

dno zszyte w całości

1.JPG

znowu mnie melanż porwał i zapomniałem zrobić zdjęć z robienia uszu... ale tak wyglądają gotowe

2.JPG

3.JPG

4.JPG

nastepnym czerwonym akcentem miało być wszycie czerwonej lamówki na górze, zatem po przygotowaniu wszystkiego przystąpiłem do dopasowania jej. oczywiście wziąłem pod uwagę mniejszy obwód wewnętrzny. stwierdziłem, że nie będe bezpośrednio wszywał suwaka do lamówki, ale zrobię suwak troszkę wpuszczony w środek, to zwiekszy estetykę i troszke powiększy ładowność torby, chociaż z założenia i tak jest duża, ale kobitkom to miejsca nigdy nie za mało ;)

5.JPG

6.JPG

7.JPG

przyłozyłem jedno do drugiego - pasi :)

8.JPG

9.JPG

kolejnym etapem było zrobienie podszewki, oczywiście wigofil, uzywam tego od zawsze, świetny, bardzo mocny materiał na podszewki. stwierdziłem, ze skoro klientka nie miała żadnych wymagań co do niej, to zrobię jedną duża kieszeń na suwak i 3 uchwyty na długopisy.

10.JPG

11.JPG

12.JPG

później do podszewki przyszyłem jeszcze moje logo

20.JPG

i torba gotowa! jutro idzie w świat :)

a ja poproszę o dwa słowa podsumowania jak Wam się podobało. dziękuję za uwagę i zapraszam ponownie ;)

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

no słuchaj, moja żona też stwierdziła, że ten czerwony ją, czekaj, czekaj... sCASUALował (słowotwórstwo mojej kobiety jest zdumiewające czasami;) )

ale cóż, klientce się podoba, takie było zyczenie i taki wyrób dostała :) ja tam lubię niecodzienne zamówienia, bo jak ktoś wie czego chce to aż się człowiekowi chce to robić, prosze mi uszyc tak i tak, z takiej skóry w takie wzorki - proszę bardzo! oby częściej takich klientek :)

• 4 weeks later...