damiance Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 I mam długo oczekiwane rekiny! boki z małych rekinów, z garbarni w Japonii. Dwutonowy brąz i dwutonowy niebieski (ten niebieski widzę na butach derby split-toe ) oraz crust. Crust idealnie wchłonie farbę na alkoholu, więc z jednej skóry można mieć kilka kolorów.... wielkość boków 11-15 dm2 Jak Wam się podoba? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Rewelacyjne skóry + świetne kolory! Sprawdzą się również przy portfelowych realizacjach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 skóra nadaje się na portfele, paski do zegarków, buty, pochwy do noży. Jednym słowem - uniwersalna ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick555 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Chcę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Witam -Mam pytanie czy owa skóra nie będzie za mało zwięzła na buty,jaka cena-pozdr.-mohican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 wzdłuż skóra wykazuje małą ciągliwość, w drugą stronę większą. ale to nie jest problem. Grubość skóry 1-1.2 mm najcieńsza w najwęższej części przy ogonie (co i tak nie byłoby brane do robienia cholewki). Ceny do regularnej sprzedaży jeszcze nie skalkulowałem bo nie wiem jakie będzie zapotrzebowanie. Te trzy skóry które mam zakupiłem (razem jeszcze z innymi egzotykami; pokażę na dniach) w celu przetestowania i ewentualnie odsprzedania. Na crust i brąz już mam chętnych. pozdrawiam, Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Idealny materiał na miejsca gdzie chwyt ma znaczenie . Nie trzeba wspominać czym oplatano katany . Czy się podoba ? Zachorowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 24, 2013 Author Report Share Posted November 24, 2013 brązowa w zbliżeniu; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted August 19, 2014 Author Report Share Posted August 19, 2014 dla zadajacych pytanie o finalne produkty z rekina, poniżej polecam zdjęcia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts