PerHour Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Potrzebuję zimówek, w budżecie max 500, choć wolałbym wydać mniej. Chciałbym aby było to coś maksymalnie klasycznego, na przykład takiego http://www.topman.com/en/tmuk/product/shoes-and-accessories-1928527/boots-140526/black-stamford-hi-boots-2236360?bi=21&ps=20 Kupiłbym właśnie te, ale nie sądzę, że realnie ochronią moją stopę przed mrozem. Obecnie chodzę w martensach, ale wiem że jak będzie 5 czy 10 na mrozie to wymięknę. Kolorystycznie najlepiej czarne lub brązowe Ostatecznie kupię timberlandy 6 albo hh forester, ale wolałbym aby jednak wyglądały nieco bardziej klasycznie, elegancko i dlatego w pierwszej kolejności szukam czegoś innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerHour Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 Odświeżam. Naprawdę nie ma ładnych i ciepłych butów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Z takim ograniczeniem cenowym brałbym jednak Forestery! Jak bardziej elegancko, to może jakieś Herringi da się trafić, ale tu pewności nie mam. A najlepiej trochę dozbieraj, zgłoś się na priv to zorganizuję Ci jakiś świąteczny rabat na YANKO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerHour Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 (edited) No właśnie problem z tymi timberlandami/foresterami jest taki, że ja zimą chodzę w płaszczu, było nie było dosyć eleganckim i takie obuwie będzie do niego po prostu średnio pasować. Te Yanki są cudowne, ale nie sądzę abym był w stanie podwoić mój obecny budżet. Dzięki mimo wszystko, będę szukał dalej. Ewentualnie zaopatrzę się w grube wełniane skarpety i będę chodził w tym, co mam na jesień Edited November 19, 2013 by PerHour Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 A może coś od Bexleya? http://www.bexley.com/Bexley/en/r/dress_shoes/boots_shoes Albo opcja jaką wybrał jakiś czas temu eye_lip? http://www.wbutach.pl/topic/179-hanzel/?p=4558 Hanzele bardzo przypadły mi do gustu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PerHour Posted November 19, 2013 Author Report Share Posted November 19, 2013 No no, to mi się podoba! Bexley ma kilka fajnych par w ludzkich cenach, natomiast te przerabiane Hanzele wyglądają naprawdę ekstra. Trudne decyzja przede mną. Dziękuję raz jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CozyShoes Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 W takim razie daj znać na jaki model i firmę ostatecznie się decydujesz,tak nawet z czystej ciekawości napisz swoją opinię jak się sprawują. Czekamy na odpowiedź na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts