Helpless Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Hejka, Czy mógłby ktoś polecić dobrą łyżkę do butów? Wszystkie te "sklepowe" łamią mi się po okołu 2-3 tygodniach... Zależy mi na tym, by nie była ona metalowa, a wykonana z solidnego plastiku.Pozdrawiam, Helpless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Może coś w tę stronę? Materiał: Trzonek wykonany z drewna bukowego, element ozdobny z żywicy pokrytej srebrem. Koniec łyżki zrobiony z tworzywa sztucznego (ABS). Wzór: Horse. Długość: 47 (cm). Waga: 320 (gram). Kolor*: czarny, srebrny. Hand Made in Italy. http://www.dignito.pl/product-pol-64--y-ka-do-but-w-Horse.html Ja ewentualnie pod zamówienie (czas oczekiwania ok. 8 tygodni) miałem dostęp do takich: Ta z patentem, ale nie wiem czy jeszcze osiągalna Rozejrzyj się może jeszcze za drewnianymi, ewentualnie rogowymi - jak dobrej klasy, to raczej ich nie złamiesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts