Jump to content

Buty Badura

Helpless
 Share

Recommended Posts

Witam! Chciałem Was zapytać o jakość obuwia firmy Badura. Przyznam szczerze, że nigdy wcześniej nie słyszałem o tej firmie (Jak to facet raczej kiepsko znam się na modzie i chodzę w tym co mi się podoba :p). Konkretnie chodzi mi o ten model: http://eurobuty.com.pl/pl/p/Badura-Buty-Meskie-Braz-2358-388/649 Fakt, mam słabość do obuwia w kolorze beżowym, lecz chciałbym upewnić się co do jakości.

Pozdrawiam, Helpless.

• 3 months later...
Guest CozyShoes

Jakość wyznacza nie tylko firma ale głównie materiał z jakiego są wykonane dane buty,plus cena- im lepsze wykonanie tym z reguły wyższa cena,chociaż zdarzają się wyjątki. Akurat z tym modelem Badury nie miałem styczności,więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ich temat,a patrzyłeś na firmę Ecco? Też mają kilka ciekawych propozycji.

• 9 months later...
Guest NadiaNadia

Nie chciałam zakładać nowego wątku więc spytam tutaj. Zastanawiam się nad zakupem kozaków właśnie z Badury, podobają mi się te drugie w szarym kolorze ******************************************** ale mam pewną wątpliwość. Baaardzo szybko "zjeżdżam" wszystkie podeszwy a w tym modelu są one wyjątkowo cieniutkie- czy istnieje możliwość by je znacząco, o wiele bardziej  podwyższyć/podkleić?

EDIT:

..bo edit

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Guest Butybuk

Firma to jedna sprawa,natomiast liczy sie wspomniana jakość wykonania obuwia oraz sam wygląd,bo jestem zdania,że buty muszą sie nam po prostu podobać i nic więcej. Wtedy nawet cena schodzi na drugi plan. akurat co do Badury to w większości przypadków opinie są raczej pozytywne na kilku forach.