qbeq Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Witam Jako poczarkujący naprawiacz dziś mnie zaskoczył klient mówiąc że jego żona ma za "tępe" buty (za mało się one ślizgają) i są kiepskie do tańczenia, zastanawiałem się czym zastąpić lub co nakleić na zelówke żeby były bardziej przyjazne na parkiecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Skóra nieźle się ślizga, zwłaszcza jak złapie trochę wilgoci - wywinąłem ze 2 "orły" na skórzanych podeszwach w Stolicy na salonach swego czasu No, ale nie widziałem jeszcze, żeby ktoś skórę na gumę naklejał Może inny rodzaj bieżnika? Ale to już Koledzy pewnie konkretniej jakiś pomysł podrzucą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbeq Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Cienka skóra jest całkiem niezłym pomysłem ale na ulicy prawdopodobnie na pierwszych 10 metrach odpadnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bananetti Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 No to moment albo do tańczenia albo do chodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbeq Posted October 22, 2013 Author Report Share Posted October 22, 2013 Znając klientkę to pewnie były to buty do pójścia na ślub i na tance weselne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCHUSTER LESZNO Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Najlepsza zelówka ze skóry nie gruby kruponik bedżie git butki typowe do tanca moje zelowanie na foto kleje odwrotną stroną licową ,lico drasam oryginalnie podklejają tylko jakąś cienką futrówka która sie szybko śćiera tancerze zadowoleni sporo tego robie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbeq Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 Najlepsza zelówka ze skóry nie gruby kruponik bedżie git butki typowe do tanca moje zelowanie na foto kleje odwrotną stroną licową ,lico drasam oryginalnie podklejają tylko jakąś cienką futrówka która sie szybko śćiera tancerze zadowoleni sporo tego robie Podziękował sprawdzę w praktyce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts