nnnnnn Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 WItam, mam problem. Otóż dopiero kupiłam buty ze skóry licowej, potraktowałam je bezbarwną pastą w płynie, jednak zauważyłam tak jakby przebarwienie, więc niepotrzebnie przetarłam to miejsce wilgotną szmatką. Problem jeszcze sie pogłębił. Skóra jest tak jakby starta, szorstka, a nie gładka. Butów ani razu nie zdążyłam włożyć, kompletnie nie wiem co teraz zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Jeżeli to faktycznie plama (choć nie wygląda), to Renomat powinien pomóc. Jeżeli to jest uszkodzenie lica, przetarcie wykończenia, to ten zestaw powinien dopomóc: Renomat + Juvacuir w kolorze skóry. Tu akurat przykład z fotelem, ale na butach sprawdza się równie dobrze i jest banalnie prosty w użyciu: Wykończyć Pommadierem w kolorze, który należy systematycznie stosować do bieżącej pielęgnacji. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnnnnn Posted October 19, 2013 Author Report Share Posted October 19, 2013 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts