piechu Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Witam dzisiaj pokusiłem się na używane buty wiem ,że się nie powinno tak robić ale niestety takie buty jak te strasznie ciężko dostać.A więc nie wiem kto je wcześniej nosił i mam tu pytanie czym je tu zdezynfekować (w razie grzybicy itp.) Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 hi Może maszynka? http://www.wbutach.pl/topic/1149-urzadzenia-dezynfekujace-i-zabijajace-bakterie/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piechu Posted October 9, 2013 Author Report Share Posted October 9, 2013 W pralniach posiadają takie coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 W pralniach posiadają takie coś? Temat łącze. Nie zżera mnie ciekawość , ale czemuż to w pralniach mieli by zaposiadać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Szybciej w Zakładach Szewskich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wektar Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Witam dzisiaj pokusiłem się na używane buty wiem ,że się nie powinno tak robić ale niestety takie buty jak te strasznie ciężko dostać.A więc nie wiem kto je wcześniej nosił i mam tu pytanie czym je tu zdezynfekować (w razie grzybicy itp.) Z góry dziękuję i pozdrawiam Uważaj, grzybica to upierdliwa choroba a zdezynfekować możesz formaliną, można chyba ją dostać w aptekach, ale nie jestem pewny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Ja chyba tą formalinę wydzielę osobnym tematem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts