gorgonita Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Jako, że to jest mój pierwszy post, chciał bym wszystkich serdecznie powitać. Natknęłem się jakiś czas temu na to forum, i pomyślałem, że ktoś może będzie w stanie mi pomóc. A mianowicie chodzi o zrobienie wykroju buta ( a konkretnie novogrodu) który na zdjęciu prezentuje się tak : Są one wykonane z 3 kawałków skóry, i mam problem z wykrojeniem dokładnie cholewki z resztą tak, aby pasowała do podeszwy. Chciał bym zaznaczyć, że szyć chcę je na wywrotkę. Kopyta niestety nie posiadam, strasznie ciężko jest je dostać , a wszelakie strony jakie obejrzałem na nic się zdały, więc może ktoś będzie wstanie mi wytłumaczyć jak równo wyciąc wykrój buta. W internecie napotkałem zdjęcie na którym podeszwa jest wycięta z wykroju cholewki m.in. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Witam bratnią duszę ,bardzo chętnie pomogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts