grzelmat Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 witam mam bardzo kultowe buty Corcoran, niestety z racji wieku podeszwa jets totalnie sztywna. Tylnia część gumowa jest bardzo sztywna i sie kruszy, przednia gumowa czy skórzana kruszy się i pęka. Ktoś mi podsunął pomysł by reanimować preparatem do konserwcji gumy Sonax, ale nie pomogło. Więc tylko wymiana dwóch elementów, tylnego i przedniego. Pytanie czy ktoś wie gdzie możnaby zrobić coś takiego ? Kto by się podjął OD czasu do czasu można znaleść elementy do podeszwy takie same lub podobne, oto zdjęcia podeszw Byłbym wdzięczny za pomoc Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 wymiana całych podeszew chyba nie jest konieczna, można by to zrobić tańszym kosztem i z gotowych fleków i zelówek z grubszym bieżnikiem wymienić te popękane zniszczone elementy. ale pewnie da się to zrobić trochę droższy ale dużo trwalszą metodą i tu dobrze byłoby jakby się odezwali koledzy którzy umią zrobić spody skórzane elegancko, bo w temacie szytych spodów to jeszcze laik jestem ale jedno jest pewne - DA SIE ZROBIĆ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzelmat Posted September 30, 2013 Author Report Share Posted September 30, 2013 właśnie to miałem na myśli co do wymiany dwóch elementów, flek z tyłu i zelówkę z przodu podeszwy właśnie pytanie kto by się czymś takim zajął, lub gdzie uderzyć z pytaniem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 jeśli chcesz wymienić te dwa elementy na fajne gumowe z bieznikiem, to odezwij sie na priv i się dogadamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts