Popular Post MK Leathers Posted September 7, 2013 Popular Post Report Share Posted September 7, 2013 (edited) Projekt od dawna chdził po głowie aż doczekał się realizacji. Po konsultacjach z moją lepszą połową stanęło na tym co widać. Skórka 2-3 mm, farba fiebings oil dye - orzech. szyte oczywiście łapką. Wymiary 40x30x10 Pozdrawiam Mateusz Edited September 7, 2013 by MK Leathers 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron.Falcon Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 świetna robota ! wrzuć więcej fotek ( lepszej połowy ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Fajna realizacja! Dziewczyny chyba ostro wertują sieć, bo to już kolejna realizacja torebki dla "lepszej połowy" jaką widzę w ostatnim czasie Chyba Panie wywierają ciśnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 (edited) @nie_problem nawet mi nie mów.... - nie mam torebki... - a te trzy tam..? - takie stare..... i prują się... - wszystkie na raz? - no...bo ...stare są... - to idź sobie kup.... - eeeeee....takie co każda ma.... - a jakie byś chciała? - no... taką inną... - to idź kup sobie inną - ale takiej jak ja bym chciała, to nie ma w sklepie... - to kup sobie z internetu - no tak, ale tam drogie są... - kobito! nie zawracaj gitary! - tak sobie pomyślałam, że jak dłubiesz te swoje buty , to i torebkę też zrobisz - noo....aleeee.... - kupisz skórę, ja Ci pokażę jaką bym chciała, a ty byś mi zrobił...??? - nie umiem robić torebek, zresztą butów też jeszcze nie.... - ale torebkę to chyba łatwiej zrobić niż takie buty...wyciąć, pozszywać i jest....zresztą na tym Twoim forum robią torebki.. - to Ci zamówię u kogoś i Ci zrobi.... - phiii...ja to bym chciała żebyś TY mi zrobił... - a co to za różnica, kto? - powiem, że mi MĄŻ zrobił! - ...!!!!!!!!!!!!......!!!!!!.....o! .........a! ........echhhhhh ZAMORDUJĘ ZA TE TOREBKI PANÓW KOLEGÓW !!!!!!!!!!!!!!!!! Edited September 8, 2013 by makowiec 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 HA HA HA!!! "kobieta sama nie wie czego chce, ale jak tego nie dostanie, to sie wkurzy..." piekny post makowiec, piekna historia... panie kolego, ja mam to samo, moja zona ma ze 20 torebek, i tylko ze 4 kupowane w sklepie... don't ask... a było tak ze dwa razy, że uszyłem coś i później się jednak okazało, że to nie ten fason i że nie praktyczne i że jakoś tak sie nie bardzo do końca podoba, myślałem że mie trafi ! ale (parafrazując amelinium) to je kobieta, tego nie zrozumiesz . . . a co do projektu, fajnie wyszła, szyłeś z bydlaka naturalnego? pewnie Ci farby sporo poszło na nią, spróbuj znaleźć skórę w odpowiednim kolorze gotową, łatwiej ci będzie jedno mam tylko zastrzeżenie, mogłeś zrobić suwak np metalowy złoty, albo starzony zloty, wtedy byłaby taka full vintage ale poza tym wszystko cacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 @nie_problem nawet mi nie mów.... - nie mam torebki... - a te trzy tam..? - takie stare..... i prują się... - wszystkie na raz? - no...bo ...stare są... - to idź sobie kup.... - eeeeee....takie co każda ma.... - a jakie byś chciała? - no... taką inną... - to idź kup sobie inną - ale takiej jak ja bym chciała, to nie ma w sklepie... - to kup sobie z internetu - no tak, ale tam drogie są... - kobito! nie zawracaj gitary! - tak sobie pomyślałam, że jak dłubiesz te swoje buty , to i torebkę też zrobisz - noo....aleeee.... - kupisz skórę, ja Ci pokażę jaką bym chciała, a ty byś mi zrobił...??? - nie umiem robić torebek, zresztą butów też jeszcze nie.... - ale torebkę to chyba łatwiej zrobić niż takie buty...wyciąć, pozszywać i jest....zresztą na tym Twoim forum robią torebki.. - to Ci zamówię u kogoś i Ci zrobi.... - phiii...ja to bym chciała żebyś TY mi zrobił... - a co to za różnica, kto? - powiem, że mi MĄŻ zrobił! - ...!!!!!!!!!!!!......!!!!!!.....o! .........a! ........echhhhhh ZAMORDUJĘ ZA TE TOREBKI PANÓW KOLEGÓW !!!!!!!!!!!!!!!!! Hahaha -- ostatnio jest mi nie do śmiechu, ale Wasze dialogi są po prostu nie do wyjęcia, czy jak to się tam mówi Koniecznie pozdrów ode mnie Małżonkę Ja się domyślam, jaką dumą można się napawać, kiedy koleżanka pyta - a gdzie kupiłaś taką fajna torebkę? Powinniście się cieszyć Panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 no ja tam nie narzekam ... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Makowiec szczere wyrazy wspułczucia , mam to samo plus buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Gratulacje! Mnie najbardziej ujęło/dobiło, że szyta ręcznie...!!! Czy faktycznie ręczny szew jest trwalszy, mocniejszy od maszynowego? Bo mi się wydaje, że tak. Nie-problemie! Twoje Małżeństwo rządzi...! Leitmotiv wszystkich rzemieślników: MISIU, ZRÓB MI ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Nie-problemie! Twoje Małżeństwo rządzi...! Na pewno miałeś na myśli "Makowieckich" Ale dziękuję, ja też nie narzekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Jasny gwint. Przepraszam! Tak, tak, oczywiście. Szanowni Państwo Makowieccy rządzą. Choć faktycznie, chyba nie tylko Oni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 moja np to czasem marudziła w ten sposób, że "nic sobie nie może kupic, bo wszystko bym jej szył od nowa..." ale juz jej przeszło, od ostatniej czarnej shopperki która wypatrzyła w Glamour :P :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 (edited) Chciała, to jej zrobiłem..... Teraz może iść się chwalić ..... Edited September 9, 2013 by makowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 coś mało zdjęć widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Proces twórczy był tak błyskawiczny, że nie zdążyłem zrobić szerszej foto relacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Papierową torbą, kazałeś Żonce się przechwalać? Dobry giguś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Twoja żona musi miec do siebie chyba spory dystans ja hmm, nie do końca jestem pewien czy dostałbym na coś szlaban na pare dni, czy do rekoczynu by doszło... ale foch byłby ogromny przez pierwsze pare minut :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Sama mi zaproponowała, żebym się pochwalił. Ale prawdziwej mi nie daruje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Leathers Posted September 10, 2013 Author Report Share Posted September 10, 2013 Oj bo mi sie moderator włączy zaraz. Poszli mi z mojego wątku. Zamiast wychwalać i zamawiać to mi jakieś papierowe wycinanki wklejają A serio jak by mi się kobieta dowiedziałą o butach, ze mozna tak samemu to byłbym w podobnej "ciemnej" sytuacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ze mozna tak samemu to byłbym w podobnej "ciemnej" sytuacji Poszukamy adresu lubej .. Podamy linka ... Będzie piękna relacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veer-singh Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 tak i jeszcze podeslemy do czego jesteś zdolny, zdjęcia, opinie, relacje, nie opędzisz się! kurna, ale z nas złosliwe baby zaczynają wychodzić........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Leathers Posted August 5, 2014 Author Report Share Posted August 5, 2014 Troche zaległości, nadrabiam Wersja druga Mateusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Świetnie to wygląda, z tymi kontrastującymi skórami . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts