veer-singh Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 mam do was fachowców pytanie, w jaki sposób wszywacie otok do cholewki? chodzi mi o to jak wyznaczacie granicę szycia, żeby jak się go później odwinie o wklei podeszwę, to wszystko jest ładnie i równo? w tym tutku z głównej "nowe buciki" ładnie to kolega pozszywał. przymierzam się do zrobienia dla siebie coś ala oxford (ala bo nie wiem co z tego wyjdzie) i chciałbym zrobić to porządnie i przyszyć otok ręcznie, zebym w tych butkach pochodził trochę i mam obmyslony plan działania, ale nie wiem jak się zabrac za ten otok cholerka żeby ładnie wyszedł... poradźcie coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 witam-jest wiele tutoriali na ten trmat na forum przeglądnij dokładnie.Na pewno coś z tego znajdziesz dla Siebie -powodzenia koniecznie załącz fotki.pozdr-mohican 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts