olsenboss Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Kupiłem sobie takie buty materiałowe, tylko po dwóch założeniach buty są już rudne, może nie jakoś tragicznie ale zauważalnie. W sklepie pytali mnie czy nie chcę kupić czegoś do czyszczenia, ale na szybko niestety nie wziąłem, znacie jakieś dobre środki do czyszczenia białych/kremowych butów materiałowych? W internecie nie mogę nic znaleźć, jakieś pianki etc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Tarrago: Universal Cleaner, Shampoo, Textil Cleaner Saphir: Omnidaim, Omni Textile 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Nie musi być to pianka,dobra pasta do butów skórzanych w zupełności wystarczy,kupisz niemal w każdym sklepie z obuwiem,wytłumacz tylko jaki chcesz kolor. Warto szukać również przez internet,tam będziesz miał zdecydowanie największy wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullto Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Nie musi być to pianka,dobra pasta do butów skórzanych w zupełności wystarczy, ... Pobudka ! Pasta do butów skórzanych rozsmarowana po tekstylnym białym obuwiu? Jak to sobie wyobrażasz? Jeszcze ktoś posłucha i będzie beka ... a dalej pretensje do ciebie. Mam wrażenie, że nie czytasz o co ludzie w ogóle pytają 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts