wiklina Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 (edited) jakie buty trekingowe polecacie na nie za częste chodzenie po górach? jeździmy z mężem ok 4- 5 razy w ciągu wakacji w różne góry, musze kupić sobie porządne buty bo t co mam niestety obcierają, jakie firmy są najlepsze? Edited June 20, 2013 by nie_problem Proszę nie spamować! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Qsiedem Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Firm jest masa, sklepów jeszcze więcej, zależy ile liczy Twój budżet i czego konkretnie oczekujesz. Żona kupiła z Mammuta i jest bardzo zadowolona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalka21 Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Ja kupiłam już prawie dwa lata temu buty z Lafumy i jestem bardzo zadowolona, opinie na forach są różne, jednak dla mnie są bardzo dobre, nigdy mnie nie obtarły, stopy się w nich nie pocą, stopa mnie nie boli nawet po kilkugodzinnych wędrówkach, mimo tego, że często z nich korzystam nadal są w świetnej formie więc mogę z czystym sumieniem polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butybuk Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Przede wszystkim podaj budżet i może wtedy doradzimy konkretny model. Popatrz na takie firmy jak campus- z tych tańszych,oraz droższe Salomona. Któreś z nich powinny przypaść Ci do gustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts