nie_problem Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 W tym wątku będę przedstawiał moje własne prace.Poświęcam trochę czasu na naukę ... co z tego wyniknie?Zobaczymy Dotychczasowe prace:Patyna BWB:Patyna Monks:W poniższych projekty były jedynie moje, a wykonanie wspólnika:Patyna TobaccoPatyna 666... dziś łapy zielone ... jak skończę to pokażę pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Noooooo zgrabnie zgrabnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luna una Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 laaadne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Morze sie podobac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 Zadowolony klient odebrał już buty z uśmiechem na twarzy, zatem mogę już pokazać Pierwsza zielona robota: Przed: Po: Pełna galeria: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 5, 2014 Author Report Share Posted April 5, 2014 Tę realizację zamieszczam ku przestrodze. Pierwsza zamierzona wersja patyny nie wyszła ze względu na nieporozumienie interpretacyjne. Z tego powodu, że użyłem dość ciemnych odcieni nie dało się wyciągnąć z tego jaśniejszych efektów, na których zależało. W związku z tym uciekłem w zupełnie inne klimaty, ale nadmiar pigmentu i kombinacji z mojej strony sprawił, że barwnik spenetrował skórę na wskroś, aż do wnętrza, co widać na załączonych fotkach. Zabezpieczyć to oczywiście można przed barwieniem Color Stopem, ale estetycznie nie jest to mistrzostwo świata Generalnie nauczyło mnie to, by unikać nadmiaru, kombinowania i trzymać się zasady "less is more" Mam nadzieję, że ten przykład pomoże Wam uniknąć podobnych błędów przy Waszych realizacjach Przed i w trakcie: Po (w załącznikach): 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolpyW Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Kurde, lepiej niz znakomicie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts