szmidlu Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Witam. Mam pewien problem z butami. Byłem na meczu piłkarskim i kopnąłem świecę dymną. Niestety coś "wyprysło" ze świecy i mam to na butach. Czerwona raca na szarych butach z zamszu. Nie mogę tego zmyć... Próbowałem szczotką do zamszu i wilgotną ściereczką. Niestety to nie pomogło. Czym to mogę usunąć ? Zmywaczem do paznokci .. Tylko czy nie uszkodzę zamszu ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Byłem na meczu piłkarskim i kopnąłem świecę dymną. Kurczę, a ja na finale LM nie widziałem tych świec Zmywaczem do paznokci Lepiej nie Zrób najlepiej kilka fotek obrazujących problem i pokaż nam jak to wygląda. Wtedy będziemy konkretniej dumać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmidlu Posted May 26, 2013 Author Report Share Posted May 26, 2013 Dorzucam zdjęcie . Trochę to starłem szczotką do zamszu . Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Poradzić powinien sobie Saphir Omnidaim. Profilaktycznie przy tak jasnych butach warto stosować Nano Protector Tarrago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts