indor Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 temat był taki ze mialem zrobic portfel z czachami, maziajami, kolczastymi drutami, mialbyc zły i dostalem wolna reke. Okladka2,5mm, srodek wszystko z 1ki, 5 kieszonek na karty,jedna na drobniaki, i jedna duza na papierowe. Prosta krawedz mi nie pasowala do całosci, to ja troche pokrzywiłem. http://imageshack.us...18/93349954.jpg[/img] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 z zewnątrz wygląda na niezniszczalny - solidność promieniuje z niego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 temat był taki ze mialem zrobic portfel z czachami, maziajami, kolczastymi drutami, mialbyc zły Jak znam życie, na zasadzie kontrastu ktoś bardzo łagodny i przyjazny sobie taki zamówił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts