Vorsah Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 JOHN GALLIANO używane, lecz są w dobrym stanie sprowadzone zza granicy, rozmiar 42.Pytanie tak jak w temacie : Czy są one oryginalne i za ile mogę je sprzedać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Wydaje mi się, że miłośników używanego obuwia nie będzie zbyt wielu. Z oryginalnością tego typu obuwia najlepiej pytać w salonach firmowych lub sklepach on-line, które mają je w ofercie. A jest tam jakaś metka/wszywka z cyferkami? Zrób fotkę i pokaż, albo przepisz wszystko co tam znajdziesz. Może po cyferkach do czegoś dojdziemy pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorsah Posted May 7, 2013 Author Report Share Posted May 7, 2013 Tak są cyferki od strony wewnętrznej na języku 3034 41.Jedynie jest jeszcze informacja w środku buta po prawej stronie z czego są zrobione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Poszperałem, ale niestety nic nie wynalazłem No kilka ciekawostek znalazłem, ale to już inny nieco rozdział http://www.youtube.com/watch?v=KE6v30VYvXQ http://www.youtube.com/watch?v=dSlrALUu2S0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SqLeatherwork Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 Ciekawi mnie czy to podróbki lub sposób na ominięcie cła olbo na dużych kosztów na granicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 1sport Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Tak na dobrą sprawę to bardzo ciężko jest stwierdzić z perspektywy forum i zdjęcia,czy są to podróbki czy wręcz przeciwnie,to zawsze trzeba ocenić na żywo. Poza tym w kwestii sprzedaży używanego obuwia- na pewno znajdą się jego zwolennicy,ale z ceną nie można przesadzić,bo zbyt wysoka zniechęci klientów. Wszystko zależy od tego w jakim stanie są dane buty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts