ahaswer Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 torebka kopertowa, skóra naturalna licowa 1,5mm, garbowana roślinnie- farba toledo super, pasta floreal czarna, apretura czarna i naturalna, nić slam 0.8mm i zapięcie magnetyczne. zachęcam do komentowania 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Dobre! Widziałbym taką w naturalnych kolorach skóry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 @ adminie - to model damski a swoja drogą jak wykończony jest środek? i oczywiście gratuluję !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted May 3, 2013 Author Report Share Posted May 3, 2013 @ adminie - to model damski a swoja drogą jak wykończony jest środek? i oczywiście gratuluję !!! Środek po prostu wymaziany na czarno- jedna komora bez żadnej podszewki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 @ adminie - to model damski Nigdzie nie napisałem, że męski Te męskie, precyzyjnie przemyślane i zaprojektowane widziałem na innym forum Zazwyczaj mam problem z prezentami dla dziewuch przy różnych okazjach, a tu znajduję mnóstwo inspiracji Co do kolorów jednak - dalej obstawiam naturalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted May 4, 2013 Author Report Share Posted May 4, 2013 Co do kolorów jednak - dalej obstawiam naturalne Też takie bardziej lubię, do tego mniej roboty ale większość kobiet woli czarne kopertówki (przynajmniej te wśród których pytałem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Ogólnie ok. Ale jak dla kobiety, to atłasek w środku musowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Atłasek tak + tłoczone inicjały w dyskretnym miejscu, choćby wewnątrz. Małe, a cieszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted May 5, 2013 Author Report Share Posted May 5, 2013 Atłasek tak + tłoczone inicjały w dyskretnym miejscu, choćby wewnątrz. Małe, a cieszy W jakich wymiarach? (inicjałów nie zrobię bo nie wiem kto kupi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Jak będę potrzebował to podam wymiary Myślałem, że zrobiłeś ją specjalnie dla kogoś. Wtedy inicjały są wiadome przed robotą. I niewielkie wg. mnie powinny być umiejscowione gdzieś wewnątrz lub z tyłu w lewym dolnym rogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahaswer Posted May 6, 2013 Author Report Share Posted May 6, 2013 Jak będę potrzebował to podam wymiary Myślałem, że zrobiłeś ją specjalnie dla kogoś. Wtedy inicjały są wiadome przed robotą. I niewielkie wg. mnie powinny być umiejscowione gdzieś wewnątrz lub z tyłu w lewym dolnym rogu @nie problem- dzisiaj i tak siedzę w skórze więc jak znajdę atłasik to się poprawię za chwilę biorę się za wykańczanie pasków do garniaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts