SqLeatherwork Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Zbroja robiona na mnie, Hobbistycznie jeżdżę na LARP'y, i była mi potrzebna do jednej z ról (gry fabularne odgrywane w plenerze czasami przez 2-3 dni i noce) Najprzyjemniej się tą skórę farbowało. Miałem trochę problemów żeby ja wystylizować, tak jak by wiele przeszła, ale afekt wyszedł super. Inspirowana ubiorem Włoskim w XVw. Barwniki toledo: czarny i czerwony mieszane w różnych proporcjach. Właśnie do takich gier chciał bym robić buty, stylizowane lub całkiem historyczne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Te skórzane zbroje zawsze oglądam z zainteresowaniem. Niektóre robią piorunujące wrażenie. Świetna pasja ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Powiesz nam w jakim filmie zagrała ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SqLeatherwork Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 (edited) Oj chciał bym żeby moje zbroje pojawiły się na filmach. Może mi się to uda Usłyszałem ostatnio, że ten pancerz był by idealny do odgrywania roli Makbeta w teatrze. Jest on zrobiony dla mnie do grania na tak zwanych LARP-ach. Ciężko wytłumaczyć co to jest. W skrócie, to rozbudowana gra w Policjantów i złodziei. Jest to genialny sposób na spędzanie wolnego czasu dla osób w każdym wieku. Poniżej dołączam 2 linki które powinny zobrazować o co dokładnie chodzi: http://larpfaq.larper.eu/ http://larp.polter.p...-a-co-to-c21559 Edited April 28, 2013 by SqLeatherwork Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 To sio do filmu - taka robota zasługuje na sławę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Czadowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Już wiem ... z tym mi się Twoje prace początkowo skojarzyły: http://www.artesulcuoio.it/ Niektóre realizacje naprawdę robią wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 to je dobre, w polsce też się w to bawią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 super sprawa - aż chce się coś zamówić dla siebie. Tylko co? - nie LARPuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SqLeatherwork Posted May 11, 2013 Author Report Share Posted May 11, 2013 to je dobre, w polsce też się w to bawią? W polce ten rynek sie bardzo rozwija, rok temu najwieksza gra była na ponad 400 osób a gier jest rocznie nawet kilkanaście. super sprawa - aż chce się coś zamówić dla siebie. Tylko co? - nie LARPuję A jeżeli chodzi o larpowanie to zawsze można zacząć, wystarczy tylko określić w jakim klimacie (świecie) chciało by sie zagrać i ma sie przekrój: gwiezdnych wojen, wiedzmina, Warhammer, steampunk, feudalna Japonia i mase innych. Jeżeli ktoś by chciał sprobować to służe pomocą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts