Rzeszowiak Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Witajcie, Mam jasno brązowe buty (skórzane), wykosztowałem się na nie, bardzo je lubie. Niestety...spotkało je duże nieszczęście - dwie tłuste plamy w takim miejscu, że wygląda to strasznie. Próbowałem już płynem do naczyń i nic. Planuje paste BHP, przeczytałem, że komuś pomogło. Wiem, że jest tutaj masa osób, znających się na rzeczy, więc bardzo proszę o pomoc! Za wszelkie rady niech Wam Bóg w dzieciach wynagrodzi! Chodzi o taką oto skórę, nie wiem jak ona się nazywa: Edited April 25, 2013 by Rzeszowiak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Witaj! Zrób kilka fotek własnym butom i pokaż jak to dokładnie wygląda. Jakie jest pochodzenie tych tłustych plam? Skąd te pomysły z płynem do naczyń? Masa ludzi pisze do nas maile z tekstami typu: Polecono mi płyn do naczyń przy czyszczeniu butów - zniszczyłam sobie przez to buty. Ratujcie! Czyżby marketingowcy Ludwika zwiększali sprzedaż w ten sposób? Bywa uniwersalny ... http://www.superkoszyk.pl/ ... ale chyba nie aż tak pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeszowiak Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Zdjęcia wrzucę, jak butki wyschną. Pochodzenie to tłuszcz z kurczaka, kurde... A o tym płynie przeczytałem w necie. Na maksa się zdołowałem... Edited April 25, 2013 by Rzeszowiak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwinto Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 napisz jaki to rodzaj skóry, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts