Guest Raven shoes Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 starałem się wziąśc sobie do serca wszystkie rady z poprzedniego modelu wyszło lepiej ,ale kopyto potrzebuje jeszcze przeróbek pozdrawiam i czekam na opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Dla mnie zdecydowanie lepiej i to jest chyba optymalna grubość gumy Pracuj nad tym kopytkiem pracuj ... i nad równym szwem - będzie gitarka A co byś powiedział nad takim wykończeniem na piętach jak w chukka od Kimbera? Taki pasek, niby nic, ale bardzo mi się widzi. Ciekawe, jakby to się prezentowało w trampkowym wydaniu pozdrawiam, jeszcze mocniej zaciskając kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makowiec Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 (edited) No...rewelacja...mój ojciec zawsze twierdził, że delikatna zj...a działa nobilitująco na człowieka robiącego coś z pasją. Wychodzę z tego samego założenia. Mam podobne uwagi jak przedmówca. Zdecydowanie widoczny progres. Ciekawe czy będę taki sam otwarty na krytykę, kiedy sam coś przedstawię poważniejszego, hahahahaha. Ogólnie jest postęp. Oby dalej w tym kierunku. To dobry kierunek. Edited April 12, 2013 by makowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven shoes Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Makowiec rodzice wychowują mnie w takim samym przeświadczeniu to była próbka mam w swoich pieleszach schowany model który chcę zrobić zrobić w kadym calu lepiej nic ten więc drżyjcie bardzo jestem szczęśliwy że jestem na tym forum i dzięki waszym radom mogę swój produkt polepszać do stworzenia następnego modelu zostawiam po sobie piosenke http://www.youtube.com/watch?v=R8zTefUMhbI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Rozsądni rodzice to super bonus dla potomnych. Nie zmarnować tego Chciałbym zobaczyć kilka Twoich modeli z przyszłości Obyś nigdy nie tracił zapału i motywacji RAVEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven shoes Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Dawno mnie tu nie było było torchę roboty te zdjęcia daje w tym samym temacie bo w sumie to ten sam but tylko poprawiony Model Link pomomo swoich niedoróbek cieszy się powodzeniem daje zdjęcia ostatniej pary zmieniłem styrogumę na poligumę poprawiłem szwy już niedługo zabieram się za model buta do reklamy która pewnie też się pochwalę pozdrawiam i czekam na komentarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Jest progres i widać to gołym okiem! I dobre sznurowadła! Bravo! Gratulacje i dawaj ten film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts