bubuu19 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 (edited) Witam serdecznie jestem nowym członkiem forum, jestem producentem obuwia damskiego jak i meskie tyle że w obuwie męskie zaczynam od dość nie dawna. obówie produkujemy z materiałów sztucznych sprowadzanychz wloch jak i rownież obówie skórzane na zamówienie. Jeżeli jest ktoś zainteresowany współpraca z nami z wielka checia zaprasza. Wszelakie pytania proszę o kontakt telefoniczny, meilowy, badż na gg Tel, 533019415, 512099902 e-mail bubuu19@wp.pl gg 5271288 Więcej zdjęć oraz ceny mogę przesłać na e-mail. Pozdrawiam. Edited April 5, 2013 by AXE316 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXE316 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Witamy serdecznie Pana. Zapytać sobie pozwolę jednak... Czy przeczytał Szanowny Pan panujący tu regulamin ? III. REKLAMA I DZIAŁALNOŚĆ HANDLOWA NA forum Na forum obowiązuje zakaz reklamy poza kilkoma wyjątkami opisanymi w kolejnych punktach. Wyjątkiem jest dział PASAŻ HANDLOWY, gdzie firmy, sprzedawcy, właściciele sklepów na wcześniej ustalonych z Administracją forum zasadach i zgodnie z REGULAMINEM PASAŻU mogą oferować swoje produkty. Użytkownicy nie będący sprzedawcami, firmami, właścicielami sklepów mogą swoje oferty bez zgody Administracji forum umieszczać w dziale OGŁOSZENIA / OFERTY / BAZAR. Indywidualni użytkownicy i firmy mogą uzyskać zgodę na reklamę (w podpisach, sygnaturach, avatarach lub na innych zasadach) po ustaleniu detali z Administracją forum. Zakazane jest stosowanie jako nazw użytkowników forum adresów stron www lub ich fragmentów bez uzgodnienia tego faktu z Administracją forum forum WBUTACH.PL nie odpowiada za zakupione przedmioty, oraz nie udziela na nie żadnej gwarancji. Odpowiedzialność i gwarancję zapewniają firmy i użytkownicy zamieszczający ofertę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms_tm Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Witaj pisanie obuwie z błędem ortograficzmym też dobrze nie wygląda. To trochę taka profanacja jak samochud, zegarmiszcz, stolasz ... L19 wydaje się, że ma za niski obcas. Sporóbuj to skorygować i będzie lepiej stał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts