versishybrid Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 W święta miałem dużo czasu i pomyślałem, że poeksperymentuję trochę ze sznurówkami, efekt widać na zdjęciu. A moje pytanie brzmi: można się w tym pokazać "na mieście" czy raczej za bardzo kiczowate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Dla mnie bomba Czy można, to zależy tylko od Ciebie. Ja osobiście pokazywałbym się, gdyby tylko góra stroju również nawiązywałaby do klimatów jamajskich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bonifacy Posted November 13, 2017 Report Share Posted November 13, 2017 Kumplowi kiedyś się zerwały sznurówy w czarnych glanach i przełożył sobie białe z tenisówek. Ludzie myśleli, że to jakaś nowa subkultura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćma Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Ha przypomniałeś mi jak swojego czasu po (którymś, kolejnym) zerwaniu sznurówki w glanach założyłem do nich miedziane kable w izolacji. Sznurowało się słabo i w końcu przecierała się gumowa izolacja, al przez chwilę wyglądało kozacko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bonifacy Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Heh, muszę spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts