olo8457 Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Witam! Jestem tu nowy więc jeśli nie tu napisałem o moim temacie to z góry sorry. A mianowicie od początku roku szukam butów "elegancko sportowych" bez obcasa, coś w podobiu tych: http://www.sklep.bad...1392,2260-148�� ale ni cholery nie mogę znaleźć, tzn. sa niektore fajne buty, ale mój problem jest taki, że mój rozmiar stopy jest 25,5cm. Czy znacie jakieś sklepy internetowe które takie buty posiadają w swojej ofercie? Bo wszystkie fajne buty jakie znalazłem mają najmniej 26,5 cm. Z góry dziękuje za odpowiedź! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 (edited) Witaj! A próbowałeś te Badury? Bo r 40 Badury to chyba 26cm, ale w rzeczywistości różniej to bywa, gdyż kopyta bywają różne. Skoro Ci się podobają to myślę, że warto przymierzyć. ... Aha - zawsze możesz spróbować zlecić coś u difera chociażby: http://www.wbutach.p...-na-zamowienie/ Aktualnie szyje coś sportowego, ale jak skończy to może podejmie wyzwanie, a Ty będziesz miał wyjątkowe ręcznie szyte buty Edited April 2, 2013 by nie_problem -difer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo8457 Posted April 5, 2013 Author Report Share Posted April 5, 2013 Dzięki za odpowiedz, mysle, że po prostu pojade do najblizszego sklepu Badury i przymierze na spokojnie, moze cos innego sobie wybiore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Katerina Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 A może coś takiego? Wydaje mi się, że są podobne do tych które pokazałeś. Plus mają dziurki, więc stopa może oddychać? BUTY MĘSKIE BUTY MĘSKIE 2 W opisie jest, że nawet do garnituru się nieźle nadadzą. Zależy do czego je chcesz? Z rozmiarami jest różnie, ale też mam małą stopę i wiem, że można do nich napisać i sprowadzają mniejsze/większe sztuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts