Habibi Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Mam do zaoferowania: 1. Buty damskie, szpilki Seymour Troy, rok produkcji ok. 1950, rozm.36. Ręczna robota - zresztą podejrzewam, że maniacy obuwia będą wiedzieć co to za projektant. 2. Adidas Corsica - mokasyny męskie, rozm. 41,5,kolor błękitny przełom lat 70 i 80, wyprodukowane w Rumunii. Zainteresowanych proszę o kontakt, podeślę więcej informacji i zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Zdjęcia najlepiej zamieść tutaj - po co robić tajemnicę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habibi Posted March 23, 2013 Author Report Share Posted March 23, 2013 Zdjęcia najlepiej zamieść tutaj - po co robić tajemnicę? W sumie racja tajemnica to też żadna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habibi Posted March 23, 2013 Author Report Share Posted March 23, 2013 Załączam zdjęcia. Niestety z mężem mamy za duże stopy, żeby chodzić w tych butach Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Dobra, to będę dalej "ciągnął za język" - Poprosimy o ceny - Poprosimy o fotkę metki adidasów z góry podzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habibi Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 Nie bardzo mogę zrobić zdjęcie metki, bo jej po prostu nie ma (papierowej nie mam). Mają wybity za to coś w rodzaju nr seryjnego. Zdjęcie zrobię, w tygodniu wrzucę. Nr seryjny jest wybity tak, jak na tych butach: Co do ceny to naprawdę nie wiem. Najchętniej to proszę o jakieś propozycje. Przez jakiś czas zastanawiałam się co mogę zrobić z tymi butami, jest moda na vintage, ale nie wiedziałam czy zainteresowanie w naszym pięknym kraju w ogóle będzie. Przy okazji mam pytanie: czy ktoś się orientuje czy Harolds (sławna marka domów handlowych) też sygnowała swoją marką buty. Bo mamy też piękne, białe mokasyny, letnie, made in Portugalia - które tak się właśnie nazywają (Nie chce ich się pozbywać, zostają u nas. Szukałam w necie informacji na ten temat, ale nic nie znalazłam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts