SCHUSTER LESZNO Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 http://panorama.media.pl/content/view/400366/90/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
difer Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Trochę się spóźniłem,b ale z całym szacunkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_problem Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Wow! Jakiś czas temu czytałem chyba o Pani Szewcowej i nie skojarzyłem! Toż tu cały ogród kwiatowy się należy! Pani Szewcowo - SZACUNECZEK + WSZYSTKIEGO NAJ (spóźnione nieco, ale szczere)! :give_rose: Osobiście mocno kibicuję i trzymam kciuki za "torebkowy projket". Chcieć = Móc Jest już w Polsce trochę Kobiet, które szyją, malują i sprzedają torebki. Naprawdę można! Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na forum. Może stworzymy jakiś nowy wątek, w którym spróbujemy rozłożyć na czynniki pierwsze cały proces szycia skórzanej torebki? Aleście się fajnie dobrali Czad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts